8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Krydret og velsmagende
  • Intens og go'
  • Kalorielet men stadig fint mættende

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kung pao er en kinesisk ret, der laves med en lækker og krydret sauce, og serveres med blomkålsris. Den er yderst velsmagende og krydret, og giver et lille "kick"

 

Kung pao kylling keto

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid15 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 502kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 42g
Fedt: 32g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kung pao kylling
  • 300 gram kyllingeinderfilet
  • 1 spsk kokosolie
  • 0,5 stk peberfrugter
  • 2 stilke bladselleri
  • 40 gram peanuts
  • 15 gram frisk ingefær
  • 1 stk hvidløgsfed
Sauce
Blomkålsris
  • 1 spsk smør
  • 350 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

Stegning
  • Start med at klargøre dine grøntsager og kylling. Skær derfor peberfrugt i mindre stykker og hak bladselleri fint. Sæt til side, og skær kylling i spisestørrelser.
  • Tilsæt kokosolie på en stor pande, og steg kylling til det er gennemstegt. Tag en anden pande eller gryde, og lav saucen imens kyllingen steger.
Sauce
  • Tilsæt alle ingredienser i en gryde og varm den lidt op. Rør i det under opkogning. Bruger du ikke Ketolivs Bone Broth, så brug almindelig hønsebouillon.
Sammensatning
  • Når dine kyllingestykker er næsten færdige, tilsætter du grøntsagerne og steger med i et par minutter. Tilsæt så peanuts, og steg lidt mere. Til slut hvidløg, revet ingefær og din sauce.
  • Skru op for varmen og steg i 3-5 minutter mere
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande og varm op. Når smørret syder, tilsætter du blomkålsris, og steger det ved hård varme i 2-3 minutter.
Servering
  • Server blomkålsris med din lækre og krydrede kung pao kylling. De skal naturligvis spises med spisepinde, så held og lykke med det!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her