11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God kombination af kålpasta og ovnbagt hovedret
  • Smager godt

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kylling i fad er en Keto ret, der kombinerer en velsmagende ret i fad, med en sprød og hurtig kålpasta. Den er et godt match, og lever op til næringsindholdet på Keto. En hurtig, god og herlig ret.

Kylling i fad med mozzarella, spinat og kålpasta

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid30 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 599kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 47g
Fedt: 37g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kylling i fad
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk peberfrugter
  • 200 gram champignon
  • 800 gram hakkede tomater
  • 80 gram rød pesto
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk salt
  • 125 gram mozzarella
  • 1 spsk olivenolie
  • 600 gram kyllingebryst
  • 100 gram flødeost
  • 200 gram frisk spinat
Kålpasta
  • 0,5 stk hvidkål
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Kylling i fad
  • Start med at opvarme ovnen til 200°. Hak derefter de ingredienser der skal hakkes, bland retten og lad ovnen klare resten!
  • Hak derfor løg og hvidløg fint, og skær peberfrugter og champignon i små spisestørrelser. Læg det i et ovnfast fad, tilsæt hakkede tomater, den røde pesto, oregano, salt og ca. 100 ml vand. Hak spinat lidt og tilsæt. Bland det hele godt rundt.
  • Skær mozzarella i mindre stykker eller skiver og læg det til side.
  • Hvis du har store kyllingefileter skærer du en lomme i kødet, så stor som muligt, og smører den med flødeost indeni. Har du mindre stykker, kan du skære stykkerne over, smøre et stykke med smøreost, og lægger et andet stykke ovenpå
  • Læg nu kyllingestykkerne i fadet, og læg lidt mozzarella i og ovenpå retten. Bag den i ovnen i 30 minutter, og lad kålpastaen 4-5 minutter inden spisetid.
Kålpasta
  • Skær kål så godt på langs, som du kan, så du får lange strimler. Tilsæt smør på en pande, og steg det i lidt hård varme i 30 sekunder. Server kålpasta til kyllingefadet
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her