8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super god og hverdagsagtig ret
  • God for hele familien
  • Relativt hurtigt at lave

Ulemper

  • Lidt lav mængde fedt dog
Smag
9
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Lækker og velsmagende ret, der er hurtig at lave, og som hele familien kan spise. Retten er super hverdagsagtig, og stadig utrolig lækker på Keto. Kokosmælk og karry går ekstremt godt sammen, og blande her med lidt piskefløde, som gør smagen cremet og rund. Serveres med blomkålsris.

Kylling i karry med blomkålsris

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid25 min
Ventetid15 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 422kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 41g
Fedt: 23g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kylling i karry
  • 350 gram kyllingebryst
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk peberfrugter
  • 3 tsk stødt karry
  • 1 tsk chilipulver
  • 400 gram kokosmælk
  • 50 ml piskefløde
  • 1 stk lime
Blomkålsris
  • 1 spsk smør
  • 350 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

Kylling i karry
  • Hak løg fint, smelt smør i en pande og steg løg. Tilsæt hvidløgsfed. Skær kyllingen i spisestørrelser eller stimler, og steg det også ved, indtil kyllingestykkerne er gennemstegt.
  • Skær nu peberfrugt fint og tilsæt det, sammen med karry, chili og salt og peber. Steg det godt af i et par minutter, og tilsæt så kokosmælk og piskefløde. Kog det helt op, tilsæt saften fra en hel lime, og smag det til med salt og peber. Sænk varmen og lad det simre, imens du laver blomkålsris.
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande og lad det varme godt op. Tilsæt så blomkålsris, og svits det ved hård varme, indtil det er stegt tilpas godt og sprødt. Husk at røre i det ofte, for at undgå, at det brænder på. Så varm skal panden være, for at de bliver sprøde og lækre, og ikke slatne.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her