5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækre og anderledes
  • God kombination
  • Lækkert Keto måltid

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    7

    Endelig vurdering af retten

    I den her Keto opskrift laver vi nogle utrolig lækre og smagfulde bagte kyllingefritter. De marineres med en blanding af mandelmel og parmesan, og får en sprød konsistens og en god smag. Vi serverer dem med en sprød salat med spidskål, grofthakkede mangler og en god dressing marinade.

    Kyllingefritter med sprød salat

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid20 min
    Ventetid25 min
    Samlet tid45 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 716kcal
    Kulhydrater: 5g
    Protein: 56g
    Fedt: 47g
    Fiber: 2g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Kyllingefritter
    • 2 stk æg
    • 300 gram kyllingebryst
    • 1 spsk olivenolie
    • 40 gram mandelmel
    • 45 gram parmesan
    • 0,5 tsk stødt paprika
    • 1 tsk tørret timian
    • 0,5 tsk cayenne peber
    Sprød salat
    • 0,5 stk agurk
    • 75 gram cherrytomater
    • 0,5 bundt frisk persille
    • 0,5 stk spidskål
    • 30 gram mandler
    Salatdressing
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 tsk æblecidereddike
    • 0,5 tsk sennep
    • 10 gram græsk yoghurt 10%

    Fremgangsmåde

    Kyllingefritter
    • Klæk æg i en én skål og bland rundt med en ske, og tilsæt mandelmel, parmesan, paprika, timian, cayenne peber og salt en anden skål. Skær så dine kyllingebryst i lange strimler.
    • Tænd for ovnen på 180° og tag en bradepande med bagepapir. Dyb kyllingestimlerne i æggemassen og derefter i mandelmel blandingen, og læg det på bagepapiret. Gør det med alle kyllingestykkerne. Stryg med lidt olivenolie, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Vend dem lidt undervejs. Lav salaten imens.
    Sprød salat
    • Skyl agurk, tomat og spidskål. Skær så agurk i skiver, halver cherrytomater og hak spidskål fint. Hak derefter persille fint, og tilsæt det hele i en stor salatskål.
    • Steg mandler på en tør pande og hak dem groft, og læg dem ovenpå salaten.
    • Lav nu en dressing af olivenolie, æblecidereddike, sennep og græsk yoghurt, samt salt og peber, og bland det godt i salaten.
    Servering
    • Server kyllingefritter med den sprøde og smagfulde salat.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her