8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem at lave

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En ganske speciel ret, proteinrig og vitaminrig, og lige den mængde fedt der er nødvendig, for at kunne køre keto! Det er perfekt - og retten smager skide godt, er nem og tager kun kort tid at lave. Mere kan vi vidst ikke bede om!

 

Kyllingekasserolle med asparges og feta med bagte blomkålsbuketter

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 771kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 54g
Fedt: 57g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram kylling
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 bundt asparges
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 5 stk løse tomater
  • 40 ml piskefløde
  • 120 gram feta
  • 1 tsk tørret timian
Blomkålsbuketter med parmesan
  • 1 stk blomkål
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Krydder kyllingen og steg det på panden i olie. Tag kyllingen af og læg det på en tallerken
  • Hak asparges i mundrette stykker, hak hvidløgsfed og tomater i store stykker. Tilsæt lidt mere olie og steg timian krydderi i 20sekunder. Tilsæt asparges og hvidløg, og steg det i et par minutter. Tilsæt tomater, og fløde og kog det op.
  • Tilsæt kylling og bland det godt. Drys feta over retten og kog videre i 2 minutter - Så er retten klar til servering
Blomkålsbuketter
  • Tænd ovnen på 230°
  • Skær blomkål i buketter, drys det med olivenolie, salt og peber, og derefter med parmesan. Bag det i ca. 10-12 minutter.
  • Server blomkålsbuketterne til kyllingekasserollen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her