8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem at lave

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    En ganske speciel ret, proteinrig og vitaminrig, og lige den mængde fedt der er nødvendig, for at kunne køre keto! Det er perfekt - og retten smager skide godt, er nem og tager kun kort tid at lave. Mere kan vi vidst ikke bede om!

     

    Kyllingekasserolle med asparges og feta med bagte blomkålsbuketter

    Bedøm denne ret

    3.5 fra 2 stemmer
    Køkkentid15 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid25 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 771kcal
    Kulhydrater: 8g
    Protein: 54g
    Fedt: 57g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 300 gram kylling
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 bundt asparges
    • 1 stk hvidløgsfed
    • 5 stk løse tomater
    • 40 ml piskefløde
    • 120 gram feta
    • 1 tsk tørret timian
    Blomkålsbuketter med parmesan
    • 1 stk blomkål
    • 1 spsk olivenolie
    • 50 gram parmesan

    Fremgangsmåde

    • Krydder kyllingen og steg det på panden i olie. Tag kyllingen af og læg det på en tallerken
    • Hak asparges i mundrette stykker, hak hvidløgsfed og tomater i store stykker. Tilsæt lidt mere olie og steg timian krydderi i 20sekunder. Tilsæt asparges og hvidløg, og steg det i et par minutter. Tilsæt tomater, og fløde og kog det op.
    • Tilsæt kylling og bland det godt. Drys feta over retten og kog videre i 2 minutter - Så er retten klar til servering
    Blomkålsbuketter
    • Tænd ovnen på 230°
    • Skær blomkål i buketter, drys det med olivenolie, salt og peber, og derefter med parmesan. Bag det i ca. 10-12 minutter.
    • Server blomkålsbuketterne til kyllingekasserollen
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her