6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Utrolig lækker kombination af god dressing og nem salat

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne lækre kyllingesalat suppleres med en helt igennem simpel og fantastisk karrydressing, som er lavet på græsk yoghurt, og dermed er sund, lækker og egnet til Keto. Salaten er hurtig og nem, og smager sindssygt godt.

Kyllingesalat med æble og den lækreste karrydressing

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid12 min
Samlet tid32 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 552kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 40g
Fedt: 40g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingesalat
  • 100 gram bacon
  • 250 gram kyllingeinderfilet
  • 1 spsk smør
  • 50 gram grønne bønner
  • 125 gram blandet salat
  • 0,5 stk æbler
  • 1 stk rødløg
  • 1 bundt frisk dild
Karrydressing
  • 100 gram græsk yoghurt 10%
  • 30 gram mayonnaise
  • 1,5 tsk stødt karry
  • 1 tsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

Kyllingesalat
  • Start med at stege bacon på en pande. Når det er stegt, sætter du det til side. Krydder kylling med salt og peber, tilsæt smør på panden og kylling til det er gennemstegt. Lav salaten imens.
  • Bring en gryde med vand til at koge. Tilsæt salt og kog dine bønner i et par minutter. Hæld dem over i en si og tilsæt kold vand, så de bliver kolde og ikke varmer hele salaten op.
  • Hak salat fint og skær rødløg i strimler. Udhul æble og skær det i små stykker. Læg din bundt dild på et skærebræt, og brug en gaffel til at "trække" krydderiet ud af grenene (sejt trick, ikke?). Hak det fint.
  • Læg salat i en dyb tallerken, og drys rødløg, bønner og æble. Bland dild i, og læg kylling på toppen. Riv bacon i lidt mindre stykker og tilsæt.
Den gode karrydressing
  • Bland alle ingredienser, og tilsæt derefter salt og peber. Smag til, og tilsæt mere karrydressing, hvis den skal være endnu mere karrystærk. Hæld dressingen over salaten inden servering!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her