8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækkert på madpakken!
  • En sund og god frokostsalat på Keto

Ulemper

  • Kræver for nogle mere forberedelse end tilladt. Kan dog forberedes dagen før!
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Vi har lavet denne frokost ret som en madpakke. Den kræver stegning af kylling og bacon, men resten er hurtigt klaret. En helt igennem lækker frokost på Keto.

Kyllingesalat med rosmarin vinaigrette - i bøtte

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 482kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 18g
Fedt: 42g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Dressing
  • 1 tsk sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk rødvinseddike
  • 1 tsk stødt rosmarin
Kød og salat
  • 40 gram bacon
  • 100 gram kyllingebryst
  • 2 tsk stødt rosmarin
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 gram blandet salat
  • 1 stk frisk karse, kan undlades
  • 50 gram cherrytomater
  • 1 stk avocado
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Dressing
  • Lav dressingen i en bøtte eller en skål, ved at blande alle ingredienserne for denne.
Salat
  • Steg bacon på en pande og krydder kyllingen med salt, peber og rosmarin. Steg kyllingen i baconfedtet.
  • Hak din karse, salat, og cherrytomater, og skær avocado i skiver.
  • Læg salaten i en bøtte, derefter avocadoen, stryg med lidt citron, så avocadoen ikke bliver dårlig, og læg derefter kyllingen i eller ved. Hæld dressingen over, eller tag den i en bøtte ved siden af, hvis det er til madpakken.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her