13.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lav køkkentid, og så klarer resten sig selv
  • Nemt, hurtigt og mættende
  • Høj ernæringsstatus fra fisk og grøntsager

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får du en simpel og ekstremt nem og hurtig ret, der kun kræver maksimalt 10 minutters køkkentid, hvorefter maden passer sig selv. Den er velsmagende, har masser af lækre grøntsager og en god sauce, der passer godt til et lækkert stykke laks. Den er super hverdagsagtig og kan spises af alle, Keto eller ej.

 

Laks og grøntsager i fad med dilddressing

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 730kcal
Kulhydrater: 13g
Protein: 45g
Fedt: 52g
Fiber: 8g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 4 stk hvidløgsfed
  • 1 stk broccoli
  • 400 gram rosenkål om sommeren findes de oftest på frost
  • 300 gram laksefilet
  • 4 stk løse tomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk tørret basilikum
Dild sauce
  • 1 bundt frisk dild
  • 80 gram creme fraiche 18%
  • 30 gram mayonnaise
  • 1 tsk sennep
  • 10 gram kapers ca. 1 spsk
  • 3 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Laks og grøntsager i fad
  • Tænd for ovnen på 200°.
  • Der er ganske lidt arbejdstid i denne ret, så lad os hurtigt få det overstået. Tag et stort ovnfast fad frem, et skærebræt og en kniv. Skær broccoli i buketter og halver rosenkål. Tø dem op først, hvis du har dem fra frost. Læg alle grøntsagerne i dit fad, og læg din laks ved. Stryg med olivenolie og drys med basilikum på toppen, og krydder med salt og peber. Bag i ovnen i 15-20 minutter ved 200°.
Dild sauce og servering
  • Lav nu en dild dressing af alle ingredienserne, og sæt den på køl. Hak dild, og bland det i en skål med creme fraiche, mayonnaise, sennep, saft fra en halv citron, samt kapers. Smag til med salt og peber, og sæt i køleskabet.
  • Server den cremede dild sauce med bagte grøntsager og laks. Hurtig og nemt.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her