13.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lav køkkentid, og så klarer resten sig selv
  • Nemt, hurtigt og mættende
  • Høj ernæringsstatus fra fisk og grøntsager

Ulemper

    Tid
    10
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Her får du en simpel og ekstremt nem og hurtig ret, der kun kræver maksimalt 10 minutters køkkentid, hvorefter maden passer sig selv. Den er velsmagende, har masser af lækre grøntsager og en god sauce, der passer godt til et lækkert stykke laks. Den er super hverdagsagtig og kan spises af alle, Keto eller ej.

     

    Laks og grøntsager i fad med dilddressing

    Bedøm denne ret

    4.5 fra 2 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid20 min
    Samlet tid30 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 730kcal
    Kulhydrater: 13g
    Protein: 45g
    Fedt: 52g
    Fiber: 8g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 4 stk hvidløgsfed
    • 1 stk broccoli
    • 400 gram rosenkål om sommeren findes de oftest på frost
    • 300 gram laksefilet
    • 4 stk løse tomater
    • 2 spsk olivenolie
    • 2 tsk tørret basilikum
    Dild sauce
    • 1 bundt frisk dild
    • 80 gram creme fraiche 18%
    • 30 gram mayonnaise
    • 1 tsk sennep
    • 10 gram kapers ca. 1 spsk
    • 3 spsk citronsaft

    Fremgangsmåde

    Laks og grøntsager i fad
    • Tænd for ovnen på 200°.
    • Der er ganske lidt arbejdstid i denne ret, så lad os hurtigt få det overstået. Tag et stort ovnfast fad frem, et skærebræt og en kniv. Skær broccoli i buketter og halver rosenkål. Tø dem op først, hvis du har dem fra frost. Læg alle grøntsagerne i dit fad, og læg din laks ved. Stryg med olivenolie og drys med basilikum på toppen, og krydder med salt og peber. Bag i ovnen i 15-20 minutter ved 200°.
    Dild sauce og servering
    • Lav nu en dild dressing af alle ingredienserne, og sæt den på køl. Hak dild, og bland det i en skål med creme fraiche, mayonnaise, sennep, saft fra en halv citron, samt kapers. Smag til med salt og peber, og sæt i køleskabet.
    • Server den cremede dild sauce med bagte grøntsager og laks. Hurtig og nemt.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her