7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og lækkert
  • Low carb og godt med fisk

Ulemper

  • Squash nudler kræver spiralizer, og er ikke for alle
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Hvis du ikke kender zoodles, så er det et andet ord for noodles [nudler], men hvor de laves af squash stimler. De laves med en spiralizer, der er et simpelt køkkenværktøj, der laver grøntsager til pastalignende former. Retten består af zoodles vendt i pesto, hvidløg og tomater, og serveres med et frisk stykke laks. Simpelt og lækkert.

Laks og zoodles

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid12 min
Samlet tid27 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 725kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 49g
Fedt: 54g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 450 gram laksefilet
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 1,5 tsk stødt paprika
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk squash
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 50 gram pesto, færdigkøbt
  • 75 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

  • Tag en tallerken og pres hvidløgsfed på, og spred det derefter rundt. Drys med paprika, basilikum, cayenne peber og salt og peber. Vend så dine laksestykker i krydderiblandingen (Ikke på siden med skind, men foroven og begge sider).
  • Steg laksen på en pande i olivenolie. Det bedste resultater plejer at være 5-6 minutter på skind siden og 3 minutter på oversiden efterfølgende, afhængigt af tykkelsen af din laks.
  • Lav nudler af dine squash og varm dem i mikrobølgeovnen.
  • Tag så en pande mere og tilsæt olivenolie og hvidløgsfed. Skru godt op for varmen og tilsæt så dine squash pasta. De skal lynsteges, da de efter ganske kort tid udskiller vand og kan blive smattet. Vend pesto i nudlerne og halver cherrytomater, som du også tilføjer.
  • Server squash nudler i pesto sammen med dine laksestykker.
Noter:
Squash nudler er super kalorielette, og det er derfor helt bevidst, at der er en stor mængde laks til retten end normalt. Vi anbefaler generelt set 150 gram per person, men her er der endnu mere. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her