1.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækkert og mættende
  • God kryddersovs
  • Smagfuld og lækker

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En utrolig lækker ret med laks og tilbehør. Den egner sig til Keto, da den er rig på sunde fedtstoffer og lavt på kulhydrater. Spis den som den er, eller tilføj flere grønsager. Retten er krydret utrolig godt, og sovsen er fantastisk.

Laks på bund af rucola med estragonsovs

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid5 min
Ventetid20 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 689kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 45g
Fedt: 57g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Laks
  • 450 gram laksefilet
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk tørret estragon
  • 1 tsk tørret dild
Sovs
  • 2 spsk smør
  • 50 ml piskefløde
  • 0,5 tsk tørret estragon
  • 0,5 tsk tørret dild
Tilbehør
  • 200 gram rucola

Fremgangsmåde

Laks
  • Tænd ovnen på 210°.
  • Smelt smørret i mikrobølgeovn.
  • Læg din laks i et ovnfast fad, og hæld det smeltede smør over laksen. Krydr med salt, peber, estragon og dild. Bag laksen i ca. 18-25 minutter alt efterstørrelsen på fisken.
Sovs
  • Smelt smørret på en pande. Tilsæt piskefløde, estragon og dild. Smag til med salt og peber.
Anretning
  • Skyl rucolaen, og lad den dryppe af. Anret rucola på en tallerken, fjern skindet fra laksen, og læg den på salaten. Hæld lidt sovs over hele retten.
Noter:
Den beregnede indkøbspris er per person. Estragon og dild krydderi er medregnet i prisen, da det ikke altid er noget alle har. Derfor er prisen 42,5 kroner højere end ellers. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her