11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kalorielet og sund
  • Ganske få kulhydrater trods edamamebønner og mango grundet beskeden mængde
  • En god og let Keto ret

Ulemper

    Tid
    9
    Smag
    9
    Holdbarhed
    7
    Ingredienser
    7

    Endelig vurdering af retten

    Nogle gange kan en hurtig og basal salat være hamrende lækkert. Det er netop tilfældet i denne laksesalat, hvor vi kombinerer en smule søde ingredienser med en række lækre, sunde og smagfulde, som tilsammen giver en herlig Keto ret, der er frisk og smagfuld

    Laksesalat med et tvist af mango og ingefær

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid15 min
    Ventetid12 min
    Samlet tid27 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 551kcal
    Kulhydrater: 11g
    Protein: 28g
    Fedt: 43g
    Fiber: 6g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    Laks
    • 225 gram laksefilet
    • 1 spsk smør
    Salat
    • 0,5 stk agurk
    • 125 gram blandet salat
    • 0,5 bundt frisk koriander
    • 40 gram edamamebønner
    • 0,5 stk rødløg
    • 1 stk avocado
    • 40 gram frossen mango
    Salatdressing
    • 2 stk hvidløgsfed
    • 15 gram frisk ingefær
    • 2 spsk sojasauce
    • 2 spsk olivenolie
    • 10 gram sesamfrø

    Fremgangsmåde

    Fisk
    • Krydder laksen med salt og peber. Tilsæt smør på en pande og steg laks i ca. 5-6 minutter med skindsiden nederst. Vend den, og steg den i 3 minutter på oversiden.
    Salat
    • Skyl agurk og salat, og skær agurk i skiver. Tilsæt salat og agurk et stort salatfad, eller anret på tallerkner. Pil koriander, hvis du har det, hak fint og tilsæt. Har du edamamebønner i skal, skal de pilles, og hvis du har købt dem som "sojabønner", skal de bare tilsættes (optøes og tilsættes for nogen).
    • Fjern skræl fra rødløg og skær i strimler, som du også tilsætter. Tag indmaden i din avocado, skær i tern og tilsæt til salaten.
    • Tag frossen mango og skær dem i små stykker. Tilsæt dem i en skål og tø dem op i en mikrobølgeovn kortvarigt, bare så de ikke er frosne mere. Hæld væden fra, hvis det er noget. Bland din salat og drys så mango på toppen.
    Salatdressing
    • Pres hvidløg i en skål og tilsæt resten til skålen.
    Servering
    • Fjern skind fra laks og del laksen 4-5 gange (hak den meget groft), og tilsæt oven på salaten. Stryg med hvidløgsdressingen inden servering.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her