2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fantastisk ret
  • Alle elsker kyllingenuggets
  • Godt ernæringsindhold og sund mad

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Her får du en Keto ret, der tager hverdagsmad hele vejen. Den består af en lækker low carb broccolisalat, og kombineres med lune og hjemmelavede kyllingenuggets, som, ærligt, smager meget bedre end dem, du kan køber. De egner sig til Keto, og så godt, at dine børn også vil elske dem

    Low carb broccolisalat med kyllingenuggets

    Bedøm denne ret

    5 fra 1 stemme
    Køkkentid35 min
    Ventetid25 min
    Samlet tid1 t
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 756kcal
    Kulhydrater: 3g
    Protein: 63g
    Fedt: 53g
    Fiber: 3g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 350 gram kyllingebryst
    Kyllingemarinade
    • 15 gram mayonnaise
    • 1 tsk æblecidereddike
    • 1 spsk olivenolie
    • 5 ml vand* ca. 5 tsk
    • 0,5 tsk salt
    Drys
    • 35 gram parmesan
    • 35 gram mandelmel
    • 0,5 tsk stødt paprika
    Broccolisalat
    • 1 stk broccoli
    • 0,5 stk rødløg
    • 15 gram mayonnaise
    • 20 gram mandler en håndfuld
    • 2 tsk æblecidereddike
    • 75 gram bacon

    Fremgangsmåde

    Kyllingenuggets
    • Start med at lave dine nuggets, og lav så broccolisalaten når dine nuggets er i ovnen.
    • Tag en skål og bland ingredienserne for marinaden, og en anden skål, hvor du blander ingredienserne for drysset (riv parmesan så fint som du kan, og enten blend mandlerne selv eller brug færdigkøbet mandelmel. Alternativt kan du faktisk godt bruge flæskesvær, men det påvirker smagen mere).
    • Skær kyllingen i passende størrelser for kyllingenuggets, og find en bageplade belagt med bagepapir. Tænd for ovnen på 230°. Dyb først kyllingestykkerne i marinaden og derefter i drysset, og læg dem på bagepapiret. Spray eller smør det gerne med lidt olivenolie, for at give det den sidste sprødhed. Bag dem i 12-15 minutter, vend dem og bag dem i knapt 10 minutter mere. Lav din broccolisalat imens
    Broccolisalat
    • Skær broccoli i buketter og hak løg fint, og tilsæt det en skål. Lav en marinade af mayonnaise og eddike, og marinaden med broccolien. Steg din bacon og drys det på toppen når det er gennemstegt. Smag broccolisalaten til med salt og peber, og server den med varme kyllingenuggets!
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her