Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 12

Keto madplan for uge 12

Det er ikke sommer endnu, men i denne uge finder du et par sommerlige retter på menuen. Vi fokuserer rigtig meget på at lave nogle rigtig lækre, måske lidt anderledes og super smagfulde salat-retter, der har et godt næringsindhold, og som er simple og lækre. Vi håber at du synes madplanen er god, for vi er selv vilde med den!

🥗🧈Kødsalat med flødeost og pinjekerner, 🥘zucchini i kødsovs, 🐠havaborre med siciliensk tomatsauce, 🥩 tykstegsbøffer med broccolisalat og 🍤🍓 tigerrejer med jordbær

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Kødsalat med flødeost, pinjekerner og bagt aubergine
Tirsdag: Zucchini i kødsovs
Onsdag: Havaborre i hjemmelavet siciliansk tomatsauce
Torsdag: Tykstegsbøffer med broccolisalat toppet med rejer
Fredag: Tigerrejer med jordbær og citron salat
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon