Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 13

Keto madplan for uge 13

Selvom det er tæt på påske, holder vi os i denne madplan til relativt almindelig mad, da vi regner med, at du nok skal få rigeligt med påskemad i weekenden. Du får en hverdagsagtig madplan med fokus på næringsstoffer og simpel og sund Keto mad, som altid 😊

🍲Rogan Josh til to dage, 🏳️‍🌈fantasifuld blomkålssalat med kyllingekødboller, 🦬 karbonader med ristet blomkølsbøf og 🍗🥦 kylling i karry med broccoli

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Keto Rogan Josh
Tirsdag: Dag to: Keto Rogan Josh
Onsdag: Fantasifuld blomkålssalat med krydrede kyllingekødboller
Torsdag: Karbonader med ristet blomkålsbøf og persilledressing
Fredag: Kylling i karry med broccolibuketter
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon