Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 14

Keto madplan for uge 14

I uge 14 har vi sammensat nogle utrolig lækre retter. Det er bl.a. en cremet kyllingeret der koges ind med frisk spinat og serveres med broccoli. Derudover også en club sandwich, en fiskeret og flere omgang salater.

🥘 Cremet spinatkylling, 🥪 Club sandwich, 🥗 salamisalat med parmesandrys, 🍣 tun og laksefrikadeller og 🍖 snaskede spareribs med coleslaw

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Cremet spinatkylling med paprika og kogt broccoli
Tirsdag: Keto club sandwich med kylling
Onsdag: Salamisalat med parmesandrys
Torsdag: Tun- og laksefrikadeller med salat og blomkålsris
Fredag: Snaskede omgang spareribs med coleslaw
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon