Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 17

Keto madplan for uge 18

Vores ret til to dage er i uge 18 vores alles favorit, nemlig den lækre paprikagryde! 😊 Den er utrolig god til hele familien, og er nem og smagfuld. Om mandagen får vi middelhavssalat med kylling, tirsdag er andelår med fetasalat og tranebær, og fredag bager vi grøntsager med bl.a. sprøde aubergineskiver, og serverer det med kalkun eller kyllingelår.

Vi har kombineret flere ingredienser som går igennem flere gange i ugen, for at mindske madspild!

🇬🇷🍖 Middelhavssalat med kylling, 🦆 andelår med fetasalat og tranebær, 🥘 old school paprikagryde til to dage og 🍗 🫑 kalkun overlår med bagte grøntsager til ƒredag

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Middelhavssalat med grillet kylling
Tirsdag: Andelår med fetasalat toppet med tranebær og hampefrø
Onsdag: Old school paprikagryde med det hele
Torsdag: Dag to: Old school paprikagryde med det hele
Fredag: Kalkun overlår med bagte grøntsager
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon