Vind gavekort pĂĽ 450,- kr

Vind et gavekort pĂĽ 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrĂŚkker en vinder den 10. hver anden mĂĽned, og vinderen fĂĽr direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vĂŚgttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 20

Keto madplan for uge 20

I Uge 20 har en fantastisk madplan, der formĂĽr bĂĽde at kombinere en vegetarisk ĂŚggekage, en rĂŚkke forskellige og udsøgte salater, der er tilført fx. bĂŚr og nødder som pistacienødder. Derudover kød som bøffer, hjemmelavede fiskefrikadeller og en hurtigstegt kyllingeret. Vi er vilde med kombinationen af mad, der sĂŚtter standarden for en sund uge 🏋️‍♀️❤️

🍗 Kung pao kylling, 🦬💚oksesteg med bønnesalat og valnødder, 🥚ĂŚggekage, 🐟fiskefrikadeller med falsk kartoffelsalat og en 🍓🥩bøf med jordbĂŚrsalat

FĂĽ maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Kung pao kylling keto
Tirsdag: Oksesteg og bønnesalat med valnødder og champignon
Onsdag: Æggekage med basilikum og squash
Torsdag: Hjemmelavede fiskefrikadeller med falsk kartoffelsalat med avocad
Fredag: Bøf med jordbÌr salat og gulerødder i pistacienødder
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du pĂĽ knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ĂŚndre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlĂŚgger ved at trykke “Tilføj til din madplanlĂŚgger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlĂŚgger, hvorefter du trykker pĂĽ madplanens navn.

VÌr opmÌrksom pü, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlÌgger ogsü, og dermed fü en madplan for hele dagen. Du kan altid se nÌringsindholdet for dagen, og nür du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon