Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 21

Keto madplan for uge 21

Uge 21 er virkelig, virkelig god, og både god til enkeltpersoner, idet alle retterne kan spises af alle, Keto eller ej, hvis man blot tilføjer lidt kulhydrater til de hungrende – Men den er dermed også god for hele familien.

Vi blander en række nye og super nemme retter, der, som altid, baseres på kød og salat, og dermed ikke er alt for fede, men naturlige i sin sammensætning og smagfulde.

🍋 🐟 Paneret citronfisk med oliven tamponade, 🍡 svinemørbrad på spyd, 🥮 keto frittata med asparges. En hurtig 🥗 kyllignesalat a la “tøm køleskabet”, og 🌮 fredag en hurtig og lækker tacosalat

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

Aftensmad
Mandag: Paneret fisk med citron, salat og oliven tamponade
Tirsdag: Marinede svinemørbrad på spyd på bund af frisk salat og broccoli
Onsdag: Keto frittata med asparges i ovn
Torsdag: Kyllingesalat a la ”tøm køleskabet” med hjemmelavede mayonnaise
Fredag: Hurtig og lækker tacosalat med hakket oksekød
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon