Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 22

Keto madplan for uge 22

Uge 22 bliver en varm en af slagsen, og det bærer madplanen naturligvis præg af. Det betyder, at vi har særligt fokus på sommeretter, som der netop tiltaler i varmen, og naturligvis at vi bruger grillen!

Vi har spundet et par lækre og friske retter ud af ærmet, som vi er sikre på, at du også vil elske. Alle dage er simpel aftensmad, og super velegnet til Keto, og vi håber, at du vil synes at retterne er lige så gode som vi gør!

🌭🥬Spicy coleslaw med grill pølser, 🇹🇭pad thai Keto, 🥠karbonader med bønner, 🥒🍗grillet ratatouille med kylling og 🥗🥭laksesalat med tvist af mango og ingefær

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Spicy coleslaw med grill pølser
Tirsdag: Pad thai keto aftensmad med kyllingespyd
Onsdag: Karbonader med grønne bønner i cremet svampesauce
Torsdag: Grillet ratatouille og kylling med blomkålsris
Fredag: Laksesalat med et tvist af mango og ingefær
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon