Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 23

Keto madplan for uge 23

Madplanen for uge 23 er endnu en madplan i sommerens tegn! Den byder på flere grillretter, en simpel kylling i karry og en god chaffles pizza. En sommerplan for hele familien, der kan spises af alle, Keto eller ej 🙏

🥗Kyllingesalat med valnøddedressing, 🍢🍅kødspyd af kødboller og tomatsalat, 🍕keto chaffles, 🍖grillspyd af chorizo og 💛🍗kylling i karry

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Smagfuldt kyllingesalat med valnøddedressing
Tirsdag: Kødspyd af kødboller, bagt spidskål og en lækker tomatsalat
Onsdag: Keto pizza chaffles
Torsdag: Grillspid af chorizo og halloumi med en græsk sala
Fredag: Orientalsk kylling i karry med broccolibuketter
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon