Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 24

Keto madplan for uge 24

Vejret i uge 24 bliver blandet landhandel, så det er vores ugentlige madplan også. Der er dog en del sommerlige salater, der både kan varieres og gøres lette, hvis du oplever, at du på dagen ikke orker.

Madplanen er en af de gode Keto madplaner, og selvom der er jordbær og lidt pære, er ernæringsberegningerne lige i skabet, så du roligt kan nyde opskrifterne i madplanen uden at bryde synderligt med ketosen..

☀️🥗Sommersalat med jordbær, pistacienødder og gedeost, 🇲🇦marokkanske kødboller, 🥩 oksefilet med pære, 🍗sprøde kyllingenuggets og en 🍓🦬jordbær caprese med en god steak til

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Let og sommerlig salat med jordbær og gedeost
Tirsdag: Marokkanske kødboller med smagfuld fennikelmos
Onsdag: Oksefilet med pære og rucolasalat tilsat en sød sennepsdressing
Torsdag: Sprøde parmesanmarinerede kyllingebryst med let sommersalat
Fredag: Jordbær Caprese med steak og den bedste steaksauce
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon