Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 25

Keto madplan for uge 25

I uge 25 laver vi et par lækre fiskeretter, en Keto club sandwich og en god flankesteak med grønt. Derudover får vi en suppe, som du med garanti ikke har smagt før, nemlig en kaju curry suppe, som er baseret på cashewnødder. Og selvom det oftest fører til en anelse for mange kulhydrater, rammer den faktisk kun omkring 15 gram per person. Prøv retten af, eller hvis du synes den har for mange kulhydrater, så skift den ud med en anden 🙏

🥩 Flankesteak med avocado salat, 🍜 kaju curry keto, 🥪keto club sandwich, 🐟torsk med stegte grøntsager og en 🍤 rejesalat bowl med et tvist af granatæble

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Flankesteak med avocadosalat og asparges
Tirsdag: Kaju Curry Keto
Onsdag: Keto club sandwich med kylling
Torsdag: Torsk med stegte grøntsager
Fredag: Rejesalat bowl med tvist af granatæble
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon