Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 26

Keto madplan for uge 26

I I denne uge er sommeren virkelig kommet til Danmark, og viser sig fra sin stabile og varme side! Det kræver grill-retter, og lækre salatretter der kan kokkereres uden det helt store besvær..

Top dem med dit favorit tilbehør som feta, nogle specielle kerner eller dressing, og spis dem ude i solen, hvis du har mulighed for det! Vi håber, at du synes sommerretterne er lige så lækre som vi gør 😍

🥩 Flankesteak og sprød salat, 🍖snitzel med grøntsager, 🥣buddhabowl med kylling, 🍡lækre sommerlige kødspyd og resten af din flankesteak med 🥦 broccolisalat

Få maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Flankesteak med sprød kernesalat
Tirsdag: Marinerede snitzel med grøntsager og hjemmelavede mayonnaise
Onsdag: Buddhabowl med kylling og soltørrede tomate
Torsdag: Kødspyd med tomatblanding og fennikelsalat
Fredag: Pandestegt flankesteak med smørsovs og broccolisalat
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon