Vind gavekort pĂĽ 450,- kr

Vind et gavekort pĂĽ 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrĂŚkker en vinder den 10. hver anden mĂĽned, og vinderen fĂĽr direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vĂŚgttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Ugentlig KETO madplan – Uge 28

Keto madplan for uge 28

Midt i sommerferien leverer vi stadig en lĂŚkker Keto sommer madplan, og det hele lader til, at vi fĂĽr helt igennem fantastisk sommervejr i Danmark.. Planen er med: 🛳🥑 AvocadobĂĽde, 🍖skinkeschnitzel med grønt, 🥗aftensmadsplatte med laks, 🐡havaborre med oliverelish og 🥞Keto fajitas af hørfrø pandekager

FĂĽ maden leveret med Rema1000 igennem vores app

 

Aftensmad
Mandag: Avocadobüde med tacokød pü grøn salatbund
Tirsdag: LĂŚkker skinkeschnitzel med feta og blandet salat
Onsdag: Sund og frisk Keto aftensmadsplatte
Torsdag: ´Havaborremed tomater og olivenrelish
Fredag: Keto fajitas af hørfrø pandekager
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du pĂĽ knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ĂŚndre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlĂŚgger ved at trykke “Tilføj til din madplanlĂŚgger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlĂŚgger, hvorefter du trykker pĂĽ madplanens navn.

VÌr opmÌrksom pü, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlÌgger ogsü, og dermed fü en madplan for hele dagen. Du kan altid se nÌringsindholdet for dagen, og nür du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon