Medlemsmenu

Ugentlig KETO madplan – Uge 51

Maden i uge 51

Så er vi klar med den ugentlige Keto madplan for uge 51!

Den er super lækker og grøn, og den her et særligt fokus på hverdagsretter, som er spiselige for alle, Keto eller ej, da vi ved, at mange mødes i julen. Det er ikke deciderede juleretter, da vi regner med, at vi i forvejen får masser af dem i løbet af julen.

Maden består af: 🥓 🥗 Baconindpakket kyllingefilet med bønnesalat, 🫕 lasagnebowl, 🇲🇽 mexikansk okseret med blomkålsris, 🍖 salamisalat med parmesandrys og 🫒 🐟laks på bund af græsk salat til fredag.

Brug weekenden på at købe ind eller bestil til døren, så bliver næste uge en hel del nemmere 🛒 Brug vores app, og få leveret direkte med Rema1000!

 

Køb madplanen med Rema1000 (brug helst vores app)

Aftensmad
Mandag: Baconindpakket kyllingefilet med bønnesalat
Tirsdag: Lasagne bowl med ricotta, uden lasagneplader
Onsdag: Mexikansk okseret med lynstegte blomkålsris
Torsdag: Salamisalat med parmesandrys
Fredag: En lækker græsk lakse salat
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon