Medlemsmenu

Ugentlig KETO madplan – Uge 51

Maden i uge 52

I denne uge har vi juleaften på programmet, og vi har derfor givet vores bud på en lækker flæskesteg, som laves med en omgang low-carb tilbehør.

Resten er ugen har vi forsøgt at gøre nem og simpel, og særligt d. 23 er en hurtig salatret, der tager ingen tid at lave, og som samtidigt mætter fint. Maden i den her uge har naturligvis meget fokus på juleaften, og der er mange, som laver deres egne specifikke menuer til helligdagene.

Vi starter juleugen med en 🫕 Gullash med pastinakker med keto brød, og til to dage. Dernæst en nem og hurtig 🥗 chorizosalat med avocado og feta. 🥟 🥬 Langtidsstegt flæskesteg med rosenkål til juleaften 🎅, og rester til dagen efter.

Brug derfor vores planer som du har lyst. Vi håber, at vores bud på en sund og simpel juleuge, er tilfredsstillende. Glædelig jul!

 

Husk at du kan få maden leveret med Rema1000, og dermed undgå de travle supermarkeder i højtiden. Brug Ketoliv app.

Aftensmad
Mandag: Gullasch med pastinakker og ketobrød
Tirsdag: Dag to: Gullasch med pastinakke
Onsdag: Ristet chorizo, avocado og feta sala
Torsdag: Langtidsstegt flæskesteg med rosenkål
Fredag: Rester: Ribbenstegssandwich med flæskesteg og rødkål
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri

Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.

Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!

Left Menu Icon