Efter 2 børn var Marias vægt i top og hendes humør og energi i bund. Intet tøj passede længere, og chokolade og søde sager havde overtaget. Fra den ene dag til den anden tog hun et valg, og 11 uger senere havde hun tabt 35 kg med LCHF og Keto. 

“[…] jeg måtte tage ansvar – ikke kun for mig selv som menneske – men også som mor og kone, for ingen af dem havde valgt at jeg bare sad og konserveret den ene plade chokolade efter den anden”

Vægten sagde 124 kg og jeg havde lige født min anden datter. Humøret var i bund og jeg følte mig træt, energiforladt og Intet tøj passet længere.

Jeg følte at det måtte være løgn – jeg måtte tage ansvar ikke kun for mig selv som menneske men også som mor og kone, for hverken mine døtre eller mand havde valgt, at jeg bare sad og konserveret den ene plade chokolade efter den anden. Jeg satte mig derfor en dato, afgiftede min krop og 11 uger senere havde jeg opnået et vægttab på 35 kg!

 

Mine bedste råd:

Mine tre bedste råd til andre, der søger LCHF og Keto for vægttab er disse:

  • Sæt dig et seriøst mål
  • Erstat kun din mad med rene råvare og afgift din krop fuldstændigt fra alt unaturligt
  • Glem alt om light produkter og erstatningsprodukter

 

QA: Følte du dig afhængig af sukker?

Jeg har altid været afhængig af sukker og søde sager og gode hvide boller og levet af kun og drikke Pepsi max

QA: Har du holdt dig fra kulhydrater som helhed eller hvor “striks” har du spist?

Jeg har i en periode kun indtaget kulhydrater fra grøntsager og sørget for at holde mig under 20g kulhydrater om dagen. Derudover har jeg optimeret fedt indtaget via MCT C8 olie og naturligt fedt fra rigtig mad

QA: Hvordan har du kunne holde motivationen oppe?

Motivationen kom helt af sig selv med et selvværd og energi der havde givet op – Det var nu eller aldrig så jeg tog fat og ændrede mit liv. Jeg satte en dato og holdte den.

 

QA: Har du fået støtte af nogen, eller var det mere end holdningsændring der skulle til?

For mig var det mere holdningsændring og et godt spark bag i til mig selv, fjerne dårlige undskyldninger og begynde at tag ansvar for eget liv

 

QA: Har du talt kalorier?

Jeg har været i kalorieunderskud. Jeg har ALDRIG talt kalorier og syntes også det er vigtigt at huske, at Keto er en livsstil hvor man skal blive bedre til at mærke sig selv.

Jeg synes man skal ændre vaner i stedet for at erstatte gamle og dårlige vaner med light produkter og erstatnings sukker.

Jeg lever efter den 3 delte tallerken 1/2 grøntsager 1/4 fedt-sovs osv og 1/4 protein. Jsyntes også at det vigtigt man sætter sig godt ind i princippet og sin tilgang til Keto – Så behøver man ikke tælle sine kalorier, for mætheden opstår helt naturligt når man er kommet over de første par uger.

QA: Hvad med snydemåltider og sociale arrangementer?

Snyde måltider – Hvad er det? 😁 – Jeg ser det mere som en frihed til at vælge til og fra i livet. Med fornuft og ansvar for så er der plads til bollen hos tante Oda, og efter lidt tid oplever man, at den lysten til sukker og søde sager helt forsvinder – Så jeg mangler den ikke! 

Smid en highfive til Maria, eller kom dit eget bedste råd når man lever på Keto 👏🏻👇Og følg Maria på Instagram @keto_mom_dk