Medlemsmenu

Gør Keto og LCHF nemmere

Keto app og abonnement

Med et abonnement til Ketoliv, får du alt hvad du skal bruge, for at opnå dine mål med Keto – Direkte i hånden, i vores smarte og intuitive app.

  • 400+ Keto opskrifter
  • En ny Keto madplan hver uge, årstidsbaseret
  • +50 Keto madplaner
  • Intelligent måltidsplanlægger
  • Automatisk næringsudregning for hver dag!
    [kal, fedt protein, kulh.]
  • Automatisk indkøbsliste, altid!
  • Kæmpe bonus: 4 ugers individuel Keto madplan (se mere længere nede)
  • Ingen binding og reklamefri

Keto på den nemme måde.

Med Ketolivs abonnement, får du rigtig meget af det der efterspørges, når du ønsker vægttab eller sundhed med Keto, alt i et super billigt og værdifuldt abonnement, med fuld tilgængelighed igennem vores App. Du får:

Keto madplaner
Hver uge udsender vi en ugentlige Keto madplan, som er tilpasset årstid og vejret. Den er ernæringsberegnet og har en indkøbsliste for hele ugen. Du kan dog igennem vores smarte måltidsplanlægger, ændre i planen som det passer dig, ved at udskifte en ret eller to. Se mere under måltidsplanlægger. Madplanen er gennemtestet og hverdagsagtig, hver uge.

Du finder +50 Keto madplaner, som du frit kan vælge fra.

Måltidsplanlægger
Med vores abonnement får du adgang til den effektive måltidsplanlægger. Det er her, du nemt kan ændre i madplaner, udskifte en ret med en anden, eller lave en madplan fra bunden, med vores opskrifter. Det smarte med måltidsplanlæggeren er, at den altid er ernæringsberegnet hver dag, og at du kan lave en indkøbsliste automatisk, så snart planen passer til dig og dine smagsløg.

Du kan altid se ernæringsindhold, og kan se næringsindholdet for hver dag, og hvis du ønsker at tilføje morgenmad og frokost, er det nemt at gøre. Næringsindholdet opdaterer sig hele tiden, så du altid kan se, hvor mange kalorier, kulhydrater og fedt, dagen giver dig.

Antal af personer og indkøbsliste
Du kan selv bestemme, hvor mange personer madplanen skal være til, hvorefter indkøbslisten retter sig til automatisk.

Individuel 4 ugers Keto madplan
l vores 4 ugers Keto madplan revolutionerer måden hvorpå, du bruger Keto forløb og madplaner. Normalt er disse generelle og statiske, men med vores planer, kan du få lavet en individuel plan, der passer perfekt på dig, din krop og dine smagsløg.

Du udfylder informationer om dig selv, hvor høj du er, aktiv, dit mål med Keto, men også; hvor mange måltider du spiser om dagen, hvor lang tids forberedelse du har, og om du har nogle specielle kostbehov (vegetar, nøddeallergi, etc.), og sidst men ikke mindst, om du ønsker at fravælge bestemte ingredienser. Så laver vi en 4 ugers plan til dig, der er så individuelt, som overhovedet muligt.

Og du kan bruge alle funktionerne, direkte fra appen!

Hold styr på vægttabet

På Ketoliv kan du nemt holde styr på vægttab. Vi har udviklet et simpelt system, der gør det hurtigt og nemt at holde styr på tallene. Så ved du, at det virker!

Du hører fra os når det går godt, og får at spark bagi, hvis du falder af på den!

Vi udregner hvor langt du har igen, for at opnå din ønskede vægt, og følger dig hele vejen til døren. Det er din egen vægtdagbog.

Dit sidste stop: 30Ketoliv Kickstart

30Ketoliv Kickstart er alt hvad du har brug for, for at opnå vægttab, sundhed og øget kognition. Andre Keto Kickstart forløb indeholder kun det halve og koster over tusinde kroner – Lige nu er den basale version helt gratis for dig!

Vores 30 dages Ketoliv Kickstart har fået 9,6 ud af 10 stjerner⭐️, og er taget af over 4.000 personer 💥

Bliv medlem og start dit Kickstart forløb med det samme. Brug vores generelle madplaner eller lav din individuelle 4 ugers Keto madplan, og opnå dine mål med Keto! Vi hjælper dig hele vejen ❤️

Ingen binding eller opsigelsesperiode, kun gode vilkår

Vælg dit abonnement

Vores abonnement er super billigt, og det er fordi vi ønsker at skabe at gøre en forskel i verden, uden at tabe penge på det. 72 kroner om måneden dækker udgifter og videre udvikling – Intet andet. Oplever vi et eventuelt overskud, donerer vi det meste til hjælpeorganisationer for bedre dyrevelfærd og landbrug.

En del af Ketolivs overskud går bl.a. til bæredygtigt landbrug og en bedre dyrevelfærd

 

  
 
400+ Keto opskrifter
Intelligent madplanlægger
Ugentlig Keto madplan
45 tidligere madplaner
4 ugers personligt forløb
Stor vidensbank
Ubegrænset adgang
App

Ketoliv månedligt

72,00 DKK
Per måned
400+ Keto opskrifter : ✔️
Intelligent madplanlægger : ✔️
Ugentlig Keto madplan : ✔️
45 tidligere madplaner : ✔️
4 ugers personligt forløb : ✔️
Stor vidensbank : ✔️
Ubegrænset adgang : ✔️
App : ✔️

Spar 30%

150,00 DKK
3 måneder
400+ Keto opskrifter : ✔️
Intelligent madplanlægger : ✔️
Ugentlig Keto madplan : ✔️
45 tidligere madplaner : ✔️
4 ugers personligt forløb : ✔️
Stor vidensbank : ✔️
Ubegrænset adgang : ✔️
App : ✔️

Spar 36%

550,00 DKK
12 måneder
400+ Keto opskrifter : ✔️
Intelligent madplanlægger : ✔️
Ugentlig Keto madplan : ✔️
45 tidligere madplaner : ✔️
4 ugers personligt forløb : ✔️
Stor vidensbank : ✔️
Ubegrænset adgang : ✔️
App : ✔️

Hvad går dine penge til?

Bedre forhold for Keto og LCHF 

En del af dine penge går til at udvikle nytænkende og spændende madretter der stemmer overens med en keto livsstil. De går også til at udvikle innovative funktioner og redskaber der er til gavn for alle der dropper sukker og lever en sundere livsstil.

Keto er en anderledes livsstil, og samfundet har langt fra tilpasset sig denne sundere og mere effektive livsstil. Vi venter ikke på at samfundet tilpasser sig, men er frontløbere på at udvikle tiltag der gør hverdagen nemmere for alle på keto og LCHF. Dét går dine penge til!

Overskud doneres til miljø og dyrevelfærd

En del af overskudet fra Ketoliv bliver doneret til velfærdsøgende aktiviter. Keto og LCHF lægger et øget pres på miljøet og på dyrevelfærd i en begrænset periode, indtil alle er klar over, hvilke råvarer der er neutrale, og hvilke der belaster miljøet. Spis kun en moderat mængde protein og spis altid økologisk kød, og råvarer fra producenter der gør en aktiv indsats for et bæredygtigt landbruget. Ikke alle føler de har råd til at efterleve disse forhold, og derfor ønsker Ketoliv i en mellemliggende periode at donere en del af overskuddet til organisationer der fremmer

Left Menu Icon