Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

⚖️Hvad du kan forvente

Hvad kan du forvente af vægttab?

Du har sikkert hørt, at Keto virker fantastisk til vægttab. Det er måske endda den primære årsag til, at du er her.

Keto virker godt til vægttab, ved at det opsætter de rette præmisser for et vægttab, ved at du fx. mindsker din sult, og bruger fedt som brændstof, og på den måde, ikke føler sig tom for energi, som man ellers kan gøre, når man er i kalorieunderskud.

Men et kalorieunderskud er nødvendigt, hvilket vi sørger for, med den plan vi har lagt sammen

Men hvad kan jeg forvente at tabe?
Når man starter Keto, taber man sig oftest en del kg i starten, og det betyder, at du vil se et stort vægttab i starten, men i takt med at ugerne går, vil vægttabet være mindre. Det er helt naturligt, og det er faktisk et udtryk for, at du er ved at normalisere dig på Keto, og at du nu kan optimere tingene endnu mere. Det kommer vi til 😁.

 


Hvad kan du ellers forvente?

Du kan forvente en række ændringer, ud over vægttab. Som du sikkert ved, kan du risikere at skulle igennem en lille Keto influenza, men når du er ovre denne, kan du forvente at føle en lille indre ro.

Du kan forvente at være stabil i dit humør og i dit tankemylder, fordi du ikke påvirker dit blodsukker nær så meget (og dermed undgår sukker-crashes), og så kan du forvente nogle forbedringer på en række punkter, der svinger meget fra person til person.

Der er dog nogle punkter, der er fælles for de fleste👇

😬 De fleste oplever, at blive meget mindre sulten
😎 De fleste oplever, at have mere kontrol over sine følelser
☀️ De fleste oplever, at have meget mere overskud på Keto
💩 Nogle får et nemmere og bedre afføringsmønster
🧠 Nogle får meget nemmere ved at koncentrere sig over længere tid


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon