Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Selv-evaluerings skema

Det er svært helt at vide, om dine tiltag har en effekt, hvis ikke du måler på nogle tal, fx. din vægt og omkreds, men man kan også hurtigt gå overbord, og ende med at måle sig hver eneste dag, måske fordi man er utålmodig, eller fordi man bare gerne vil se, om der er sket fremgang.

Det er uhensigtsmæssigt at måle sig hver dag, da vægttab sjældent er en konstant nedadgående linje, men oftest svinger lidt op og lidt ned.

Ser man det fra et bredere perspektiv derimod, går kurven den rigtige vej, men hvis man måler sig for ofte, kan man risikere at blive demotiveret, når vægten laver et lille nøk opad.

Brug vores selv-evaluerings skema

Brug derfor vores selv-evaluerings skema til at måle dig, men kun dag 1, 10, 20 og dag 28.

Evalueringsskemaet fokuserer ikke kun på de kolde tal, men også på dit tøj, og på, hvordan du faktisk går og har det. Der sker mange ting, når man begynder på Keto, og det kan være en god idé, at skrive tingene ned, så du kan se tilbage på dem.

Download selv-evalueringsbilledet


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon