Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Har du fået trang til sødesager?

Det er ikke nogen hemmelighed, at fordi Keto er anderledes, og fordi Keto kan give nogle personer influenzalignende symptomer, så er der nogle der falder fra undervejs.

Der er mange veje fra A til B, men mange af de gode ting, ser man først efter et par uger. Det er derfor, at vi har struktureret vores Kickstart forløb efter 4 uger, fordi 4 uger er tilstrækkeligt med tid til, at man kan opnå resultater, men samtidigt så kort, at man kan se sig igennem det.

Det du skal indstille dit mindset på, er blot, at du skal hænge i her, i 30 dage. Du behøver ikke spekulere så meget på, om det her er en permanent livsstil eller ej, men derimod bare, at du er i gang med at forsøg omkring, at leve sådan her, i 30 dage. Og når du er i mål, evaluerer vi situationen. Du må bare ikke stoppe før tid, for så kan du lave en reel vurdering af, hvor godt eller dårligt det var.

Så hvad gør vi i den her måned?

Det er i denne måned, at du holder du fast i de ting vi har aftalt. Du holder fast i, at leve Keto i 30 dage. Det er uanset om der opstår lidt udfordringer, og uanset om andre måske kommenterer på din mad, eller din livsstil. Du gør noget godt for dig selv, og vi tror på dig, og hjælper dig så langt du har brug for det.

Har du brug for lidt hjælp at lytte på, så har vi nogle gode fif i 2. afsnit af vores podcast Den danske Keto podcast. Hør den hvor du lytter til din podcast, eller hør 2. afsnit her:


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon