Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

🛒Indkøbsliste, rema1000 og PDF

Vi har sørget for, at der i dit 30 dages Ketoliv Kickstart, er mulighed for, både at have din madplan i selve appen, og mulighed for, at få den tilsendt i en printevenlig version, du kan have i hånden.

Derudover har vi gjort sådan, at du kan få maden leveret med Rema1000, eller selv vælge, at handle ind. Se hvordan du gør de forskellige ting her –  Det er ganske simpelt.


Kickstart i appen eller på papir

Når du udfylder vores spørgsmålene til den individuelle madplan, laver vi den, og lægger den ind både i appen og på hjemmesiden. Den er der, uanset om du logger ud igen, og den kan altid tilgås.

Ønsker du at have madplanen i en printevenlig PDF-fil, skal du gå ind i appen under en uge i madplanen, fx. uge 1, trykke på indkøbsliste ikonet øverst i højre side. Nede i bunden, finder du så en knap der hedder “Få tilsendt printevenlig madplan”, og når du trykker på den, sender vi dig en overskuelig og printevenlig plan, som indeholder både madplanen, indkøbslisten og alle opskrifterne for den uge! 😍

 

Få maden leveret med rema1000:

Ønsker du at få maden leveret med Rema1000, kan du under indkøblisten i den pågældende uge klikke “Få maden leveret med Rema1000”, hvorefter vi overflytter alle varerne fra Ketolivs app, over i Rema1000 app, så du slipper for at handle ind.

Ønsker du at handle ind selv, tager du blot appen i hånden, eller den printevenlige udgave i hånden.


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon