Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Introduktion til Kickstart forløb

Velkommen til dit 30 dages Ketoliv Kickstart! Lad mig først fortælle dig lidt om, hvad det går ud på, hvad du kan forvente, at få ud af det, og hvorfor vi har lavet det, som vi har.

Målet med det nye 30 dages Ketoliv Kickstart, er at give dig præcist det du har brug for, for at opnå succes med Keto og vægttab (og kun det du har brug for).

Det får du igennem 3 ting:

  1. Vi fokuserer på maden, og sørger for, at den mad du spiser du får at spise under dit Kickstart, både er smagfuld for dig, den passer ind i dit liv, og at den den er nem og hverdagsagtig, uden komplicerede vejledninger eller specielle ingredienser
  2. Du lærer det du skal vide om Keto og vægttab, og kun det. Du får det vigtigste at vide, og resten kan du selv opsøge eller spørge om. Så er barrieren for at fuldføre det (og komme i gang), meget lavere!
  3. Du får den vejledning du har brug for. Du får derfor igennem forløbet en mulighed for at tilkøbe personlig vejledning undervejs, som du finder det nødvendigt. Forløbet koster fx. ikke +1.000 kroner, fordi personlig vejledning er et tilvalg. Vi tager 350 kroner per online “konsultation”, og du kan booke så mange eller få du vil. Kontakt start@ketoliv.dk. Har du generelt set simple spørgsmål, så spørger du bare, da det naturligvis ikke kræver en konsultation!

 

Succesen ligger i kombinationen af de 3, og de struktureres sådan sammen, at de passer personligt til dig. Det har vi sørget for, og du skal derfor kun vælge til, hvis du ønsker mere hjælp.

Hvis du er til at få hjælp og inspiration igennem podcasts, så kan du høre vores podcast: Den danske Keto podcast. Hør den der hvor du hører dine podcasts, eller 2. afsnit her:


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon