Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

🙆‍♀️ Om at have ondt af dig selv

Vi er i slutningen af uge 2, og er det er nu, at du for alvor bliver testet… Af dig selv.

Du har spist Keto. Det har måske virket, måske har det ikke, og du kan begynde at tvivle på, hvad pointen faktisk er. Du har det egentligt godt, når du tænker over det, og hvorfor al det her vægttab og kostændring i det hele taget?

Det er nu, at du skal minde dig selv om, hvorfor du startede. Og huske på, at du har lovet os, at du holder fast i 30 dage.

Livet er for kort til det her

Det er fredag, der plejer måske at stå fredagsslik på menuen. Det gør du ikke i dag, og ikke i morgen, og ikke før du som minimum er færdig med uge 4 i dit Kickstart forløb. En af argumenterne man oftest bruger på dig selv er, at:

– Livet er for kort, til at spise sundt hele tiden.

Og det har du bestemt ret i. Men du har kun fuldt dit Kickstart forløb i 12 dage, og det er ikke begrebet af hele tiden. Du har ret i, at du skal belønne dig selv, men det er først, når du har gennemført noget der virkelig er udfordrende, som at følge dit kickstart forløb til ende!

Så lov mig, at du fejer argumenter som ovenstående væk med det samme. Det er ikke til diskussion om du skal have fredagsslik, for imens du er med i forløbet her, skal du ikke. I stedet kan du bruge tiden nu, på at planlægge hvordan du eventuelt vil belønne dig selv, når du når i mål.

Så har du noget at glæde dig til! Hvordan vil du belønne dig selv, når du når i mål? 🎁


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon