Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

🫂 Støtte og vejledning

Hvis du har lyst, er du inviteret til at komme med i vores private facebook gruppe, hvor vi hjælper hinanden, og snakker vægttab, vægttabsforløb, kost, sundhed og andre ting. Det er en gruppe der spænder bredt for LCHF og Keto, og man har ret, til at have sin egen holdning omkring maden, så længe den er low carb. Facebook gruppe: LCHF og Keto

Vi hjælper og støtter hinanden, og vi er fra Ketoliv med til at hjælpe og vejlede, og gør alt hvad vi kan, for at sikre en den gode tone.

 

Hvorfor er fællesskab vigtigt?

Vi ved, at fællesskab med ligesindede er utrolig vigtigt, når det kommer til, at få succes med dit vægttab. Derfor synes vi, at du skal gå med i gruppen. Keto og LCHF kan have nogle udfordringer socialt og mentalt, og ved at snakke og hjælpe ligesindede, kan du få praktiske råd og støtte til, at komme igennem dem.

Find gruppen her: LCHF og Keto gruppe

Har du brug for et hurtigt svar nu, så skriv en sms til 41147775 !


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon