Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

💊 Symptomer på ketoinfluenza og løsninger på det

Selve overgangssymptomerne og hvordan de løses ⭐️

Du kan føle, at du er langsom i hovedet, svimmel, utilpas eller alment dårlig. Derudover kan du opleve nogle specifikke symptomer som øget puls, dårlig ånde, reduceret fysisk ydeevne (i starten), muskelkramper og oppustethed og forstoppelse.

Her får du en liste omkring, hvad de forskellige symptomer betyder, at du mangler.

Generelt set, er det en god idé i starten, at drikke meget væske, og spise ekstra salt, enten som et saltshot af 1-2 gram, eller ved at tilsætte eksta salt på din mad.

Det vi primært ser er, at kroppen mangler magnesium, kalium eller natrium, og symptomerne varierer således:

 

Overgangssymptomer skyldes oftest mangel på mineraler / elektrolytter

– Start derfor altid med at tage et glas vand med 1-2 gram salt (helst himalayasalt), vent 30 minutter, og se om det ikke har afhjulpet nogle af dine symptomer. Det virker i 95% af tilfældene.

Overvej at bruge vores Bone Broth i overgangen til Keto, som både indeholder naturligt kollagen + himalayasalt og enkelte grøntsager. Brug den i madlavningen, eller drik den i et glas om aftenen, særligt i overgangen til Ketose.

 

FunctionalFoods laver en formidabel en, der er velegnet til Keto. Find den her: www.functionalfoods.dk

 


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon