Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

⚖️
Senest noteret vægt:
 

📉
Kilo tabt siden start:

📊
Fremgang:


🏆  Kickstart forløb 28 dage


✔️ Graf over dit vægttab

Du skal være logget ind for at registrere din egen vægt .

🥗 Dine macro-tal:

💡   Introduktion og hjælp til medlemsside

På denne side får du et overblik over, hvordan det går med vægttab og Keto. Du kan bruge den blå menu i venstre side for at finde rundt, og de farverige ikoner der dukker på de enkelte sider, hvis du søger en bestemt handling.
Hold musen over dem, og se hvilke muligheder de tilbyder,

Personlige madplaner: Når du går til Personlige madplaner første gang, bliver du ført igennem en række spørgsmål, der er med til at lave din personlige madplan. Hvis du vil ændre den igen, finder du samme funktion under Indstillinger & Konto. Du kan kun have én personlig madplan af gangen.

Kickstart: Under Kickstart bliver du bedt om at logge ind igen, for at forbinde din private kickstart profil med din Ketoliv profil. Det skal du kun gøre første gang.

Vægttracker: Vores vægttracker virker bedst, når du udfylder den ca. en gang om ugen. Upload et billede til din private og personlige vægt-mappe.

Måltidsplanlægger: I måltidsplanlæggeren kan du tilføje Ketolivs madplaner, og redigere i dem ved behov. Det er fx. vores ugentlige madplaner, striks keto, børnefamilie og andre madplaner. Den har de samme funktioner som den individuelle Keto madplan, men du kan gemme ubegrænsede madplaner, og bladre i Ketolivs over 100 forskellige madplaner.

Vi anbefaler, at du benytter vores app til Iphone og Android


⚠️   Ofte stillede spørgsmål og hjælp
Email: kundeservice@ketoliv.dk
Facebook.com/ketolivdk
Instagram @ketolivdk

Indstil vægt

Du skal være logget ind for at registrere din egen vægt .

Left Menu Icon