Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 
Nyheder

Mojitos til sommervarmen (Low carb) er stadig det bedste!

Mojitos til sommervarmen (Low carb) er stadig det bedste!

Sommeren 2018 bliver en mindeværdig sommer – Vi sælger måske skindet før bjørnen er skudt, men hvad fanden – Det tegner godt, og vi har på fornemmelsen, at vi nok skal få masser af sommerdage i år (men selvfølgelig også den obligatoriske regn). Alle de fantastiske sommerdage, byder op til dans, gør de ikke? Sukkerspiserne spiser is, vi drikker drinks! (Nogle af dem i hvert fald)

En kold sommerdrink i varmen kan være livreddende! Og når man er på Keto, er det godt at have et par stykker på lager. Så her får du et par LCHF sommerdrinks vi anbefaler:

– Mojito
– mojito
– og mojito

Alle tre er gode at kunne, og her får du opskriften vores yndlings LCHF mojito. Start dog lige med at nyde dette konsensdryppende billede af aftenens drink

I stedet for rørsukker er opskriften lavet med Sukrin Gold (Og druesukker versionen kan sikkert også bruges).

Mojitos

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid5 min
Samlet tid5 min
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 1kcal
Kulhydrater: 0g
Protein: 0g
Fedt: 0g
Fiber:

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 5 gram sukrin ca. 1 tsk
  • 1 bundt frisk mynte 1 håndfuld mynteblade
  • 1 stk lime
  • 10 stk isterninger
  • 200 ml danskvand

Fremgangsmåde

  • Skær lime i både
  • Læg mynte og limebåde (undtagen 1-2) i dit glas. Tilsæt sukrin. Brug en muddler eller en morder til at mase saften ud af limebådene, sådan at saften blander sig med sukrin, og du samtidigt får mast myntebladene godt.
  • Tilsæt rom i glasset (eller gør som jeg, og undvær rommen!) Blend/knus isterninger og tilsæt det glasset, og top det derefter med danskvand
  • Sæt en isbåd fast på glasset og smag den til. Tilsæt eventuelt mere sukrin
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her

 

Personligt elsker jeg aftenen – ikke i sofaen foran fjerneren, men på terrassen i ro og fred under stjernerne, og med et (stort!) stykke mørk chokolade, et glas tør rødvin eller, hvis aftenen er speciel, en mojito!

Hvad spiser du (eller drikker), hvis du skal have noget ekstra lækkert om aftenen, som er LCHF?

Andre opskrifter

Left Menu Icon