3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Stort og lækkert måltid
  • Meget mættende og Keto egnet

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her blander vi en række lækre morgenmads ingredienser til en mættende morgenmadsplatte. Vi kombinerer stegt pølse, æg og bacon, med lidt grønt der drysses med feta på toppen. Den er stor og mættende, og egner sig meget til fx. periodisk faste på Keto.

Morgenmadsplatte med pølse, æg og grønt

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 549kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 33g
Fedt: 38g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 60 gram pølse
  • 2 stk æg
  • 30 gram bacon
  • 30 gram blandet salat
  • 1 stk tomater
  • 20 gram feta, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Start med at stege dine baconstykker på panden. Når de er færdige, lægger du det over på en tallerken. Skær pølse i skiver imens, samt hak og vask salat og tomat.
  • Tilsæt nu pølsestykkerne på panden og steg dem i baconfedtet, så de får en lækker skorpe. Klæk æg på panden og lav dem til spejlæg.
  • Server salaten, eventuelt drysset med feta, sammen med pølsestykkerne, bacon og æg. Slut af, med at krydre det hele med salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her