7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækre og mættende
  • Relativt simple at lave
  • Meget mættende

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig og super lækker morgenmadsomelet med hytteost, der kan spises både til morgenmad og frokost. Den er et solidt og proteinrigt måltid, der mætter meget og egner sig fint til Keto. Et sundt, simpelt og lækkert Keto måltid i det hele taget.

Morgenomelet med hytteost og forårsløg

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid2 min
Ventetid5 min
Samlet tid7 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 490kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 39g
Fedt: 27g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 75 gram hytteost til omelet
  • 0,5 spsk kokosolie
Indhold i omelet
  • 75 gram hytteost indhold i omelet
  • 1 stilke forårsløg
  • 30 gram Grøntsager

Fremgangsmåde

  • Bland æg og hytteost sammen i en skål, og rør det godt rundt med en gaffel. Tilsæt salt og peber.
  • Tilsæt kokosolie på en pande ved middel varme. Tilsæt æggemassen og lad det stege i ca. 5 minutter. Sæt gerne låg på, så du sikre at den varmes på oversiden også. Ellers vender vi den bare til sidst, og steger den i et minuts tid på oversiden.
  • Hak forårsløg og server din omelet med hytteost i midten, drysset med forårsløg og frisk rucola, og masser af peber. Rul omeletten til en pandekage med hytteost.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her