9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super velsmagende og god Keto ret
  • Lidt anderledes og ganske simpel

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Mozzarellakylling er faktisk en roulade lavet af kyllingefilet i tynde skiver, toppet med pesto og mozzarella. Den er super lækker, og serveres med en god kålsalat til, og en super smagfuld marinara sauce, der er en hvidløgsstærk tomatsauce der er kogt ind med madlavningsfløde. En herlig Keto ret lige her.

Mozzarella-kylling med simpel kålsalat

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid30 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 738kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 65g
Fedt: 62g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Mozzarellakylling
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 gram kyllingebryst
  • 250 gram mozzarella
  • 40 gram hamburgerryg
  • 40 gram pesto, færdigkøbt
  • 0,5 stk rødløg
  • 100 ml madlavningsfløde 18%
  • 200 gram flåede tomater
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk stødt paprika
Kålsalat
  • 100 gram grønkål
  • 0,25 bundt radiser
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Vi laver "kyllingeroulader", og derfor er det vigtigt, at vores kyllingebryst er så tyndt så muligt. Så vi starter med at skære kyllingebryst på langs, enten på midten, eller hvis du kan, så skær det i 2 gange på langs, så du får 3 lange tynde stykker.
  • Skær mozzarella i tynde, tynde skiver. Læg så kyllingestykkerne og smør dem med pesto, læg mozzarellastykker og drys med salt og peber. Rul så det hele sammen i en roulade, og sæt en tandstik igennem, for at holde sammen på dem. Gør det med alle kyllingestykkerne.
  • Bag kyllingestykkerne i ovnen i ca. 20 minutter, og husk, at de skal logge ned (ikke stå på højkant), da osten ellers smelter ud.
  • Tag en pande og tilsæt olivenolie. Hak rødløg fint og pres hvidløgsfed på panden. Steg det i et minuts tid.
  • Tilsæt madlavningsfløde, paprika og flåede tomater til panden, og lad det koge op i 2 minutter. Vi anbefaler her, at du tager en stavblender, for at at blende den det flåede tomater, og dermed gøre saucen mere jævn, men det kan også undlades. Lad det simre indtil kyllingestykkerne er færdig, og læg dem ned i saucen. Lad det simre videre i et par minutter imens du laver salaten
  • Skær stilken af grønkål (alt efter hvordan du har købt det). Hak det rigtig fint og tilsæt det i en skål. Skær radiser i halve skiver og bland citronsaft over salaten.
  • Spis mozzarellakylling og sauce med kålsalaten som tilbehør
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her