5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker variation af broccolisalat
  • Hurtig og nem
  • Godt med fibre og vitaminer

Ulemper

Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En broccolisalat er en oplagt og god salat på keto, da den både indeholder masser af fiber og vitaminer, og passer sammen med mange forskellige typer af mad.

Nem og god broccolisalat

Bedøm denne ret

5 fra 3 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid2 min
Samlet tid12 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 505kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 22g
Fedt: 43g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Broccolisalat
  • 1 stk broccoli
  • 1 stk rødløg
  • 100 gram bacon
  • 20 gram solsikkekerner
Dressing til broccolisalat
  • 30 gram mayonnaise
  • 100 gram creme fraiche 38%
  • 2 tsk sukrin
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Broccolisalat
  • Start med at stege din bacon på en pande. Imens det steger, skærer du broccoli i buketter og lægger det i en stor skål. Hak rødløg fint, og læg det også i skålen.
Dressing og servering
  • Rør nu dressingen til broccolisalaten sammen, ved at blande mayonnaise, creme fraiche, sukrin, æblecidereddike og ca. 1 spsk citronsaft. Rør den godt rundt, og smag den til med salt og peber.
  • Når dit bacon er stegt, smuldrer du det i din broccolisalat, og tilsætter nu solsikkekerner på den samme pande, og steger dem i et par minutter.
  • Hæld dressingen over broccolisalaten og drys med solsikkekerner på toppen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her