8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem at lave
  • Vegetarisk og smagfuldt
  • Kalorielet og mættende

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En lækker og hurtig omelet, til en dag, hvor du har brug for nem og lækker morgenmad, der ikke skal tage lang tid. Har steger vi champignon og spinat, og lægger det i en simpel omelet, og tilsætter hytteost. En god lækker blanding til en vellykket og hurtig Keto ret.

Nem spinat omelet med hytteost

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 610kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 41g
Fedt: 35g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Fyld
  • 2 stilke bladselleri
  • 70 gram champignon
  • 150 gram frisk spinat
  • 1 spsk smør
  • 2 stk hvidløgsfed
Omelet
  • 6 stk æg
  • 30 ml mælk
  • 1 spsk smør
Topping
  • 150 gram hytteost

Fremgangsmåde

Fyld
  • Start med at forberede fyldet. Det gør du ved at hakke bladselleri, skylle og skære champignon i mindre stykker, og derefter tilsætte smør på en pande, og stege det hele indtil spinaten er faldet godt sammen. Krydder med salt og peber. Tilsæt hvidløgsfed undervejs og steg videre.
  • Hæld lidt af væsken fra, hvis der danner sig væske, eller hvis du bruger frossen spinat. Tag det af panden og læg i en skål. Gem panden til din omelet.
Omelet
  • Vi har lavet opskriften til 2 personer, med 3 æg og 15 ml mælk per person. Omeleterne skal laves enkeltvis. Klæk derfor 3 æggene i en skål, tilsæt ca. 15 ml mælk, salt og peber, og andre krydderier efter behov. Hæld det på panden og sæt varmen på middel. Vend panden rundt, for at sikre, at ægget flyder helt ud.
  • Når omeletten virker færdigbagt lægger du fyld på panden, så det passer med, at der er fyld til resten af omeletterne også. Tilsæt så hytteost også, og så godt med friskkværnet peber.
  • Fold siden af din omelet. Lad den stege 30 sekunder mere, og tag den af. Lav så næste omelet.
Servering
  • Server din omelet som den er, eller med lidt grønt til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her