10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smagfuld og lækker
  • Hurtig at lave og relativt simpel
  • Gode ernæringsindhold til Keto

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Ingredienser
8
Holdbarhed
8

Endelig vurdering af retten

En lækker gryderet der mætter rigtig meget. Retten har godt med fedt, og smager himmelsk. Flødeosten gør den utrolig cremet og lækker, og forstækker blot smagen. Den kan spises alene eller med blomkålsris, vi har dog tilføjet dem her. En fantastisk lækker Keto ret!

Old school paprikagryde med det hele

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 625kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 26g
Fedt: 52g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Paprikagryde
  • 200 gram bacon
  • 2 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 200 gram svinekød i tern
  • 100 gram champignon
  • 80 gram tomatpure
  • 2 spsk ketchup
  • 200 ml vand*
  • 200 gram cocktailpølser
  • 250 ml fløde 18%
  • 3 tsk stødt paprika
  • 1 stk squash
  • 100 ml flødeost
Blomkålsris
  • 350 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

Paprikagryde
  • Steg bacon på en stor pande. Hak imens løget, og skær peberfrugten fint. Kom det på panden, og svits med et par minutter.
  • Tilsæt svinekødet, og lad det brune lidt af. Tilsæt evt. svampe og lad dem stege med et øjeblik.
  • Tilsæt tomatpuré, ketchup, paprika og 2 dl vand. Lad det simre i 10-15 minutter. Kom derefter fløde, cocktailpølser, salt og peber i retten.
  • Skær squash i spisestørrelser, og tilsæt dem. Lad det simre i yderligere 15 minutter.
  • Tilsæt flødeost ca. 10-15 minutter inden servering, og kog det op.
Blomkålsris og servering
  • Servér friske blomkålsris med paprikagryden.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her