Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Kerneartikler

App

Begynderguide til Keto

Keto er en bestemt måde at spise på, hvor man spiser mad, der er rig på fedt, moderat på protein og lavt på kulhydrater. Keto kost er blevet utrolig populært, tildels fordi mange oplever store resultater, i form af fx. vægttab, men tildels også fordi, de opnår det på en relativt nem måde, uden at skulle gå på kompromis med de ting, de kan lide at spise 🥓 🍔 🥗

App

Hvad er ketoner og ketose?

Et letlæselig artikel om ketoner og ketose. Lær forskellen er på at være i ketose og i at være fedttilvænnet. Find ud af hvad ketoner egentligt er – Acetone, 3-hydroxybutyrat og Acetoacetat. Vi skærer det ud i pap, så det er til at forstå!

App

Guide til vægttab med keto

Keto giver vægttab, fordi det indeholder den helt rette kombination af motivationsfaktorer og sultundertrykkende metoder, og samtidigt er maden lækker og jordnær, så mange oplever, at det er den kosttype, hvor de “mister mindst”, og samtidigt taber sig. Lad os guide dig til alt du skal vide..

Populære artikler

4.0
Aftensmad

Tabouleh med svinemørbradbøffer

Ekstremt simpelt og meget, meget kraftig og smagfuldt er vores tabouleh serveret med en svinemørbradsbøf. Tabouleh er en mellemøstlig salat der er bygget på krydderurter, særligt mynte, som jo er kraftig i smagen. Det reflekteres i retten, men kombineres super godt med en god svinemørbradsbøf. En sund og lækker Keto ret, som altid.

9.0
Aftensmad

Kylling masala med mozzarella og blomkålsris

I denne version af en indisk masala, laver vi den med lidt mindre kylling, og så topper vi den med mozzarella ved servering. Det er en super krydret og god ret, der er elsket af alle, Keto eller ej, og som oftest passer til kolde men også bare overskyede dage, hvor vi bare har lyst til at gøre lidt ekstra ud af aftensmaden. Til trods for det, er den simpel nok at lave, og ganske hurtig undervejs.

7.0
Aftensmad

Prosciutto salat med melon til et stykke kyllingebryst

Vi vil ikke slippe sommeren lidt endnu, og serverer derfor en prosciutto salat med kyllingebryst, som toppes med lidt frisk melon. Vælg gerne en honning eller vandmelon, da disse har lavet sukkerindhold. Retten er fantastisk, og passer perfekt til et bette glas hvidvin. Super acceptabelt næringsindhold for Keto

Keto guides

Er Keto en stor mundfuld? Så start med vores begynderguide, der er helt nede på jorden og praktisk anvendelig. Vi snakker Keto mad, simple principper og hvordan du kommer i gang.
Udregn sine makro-tal [kalorier, fedt, protein, kulhydrater] på 2 minutter, så du ved, hvad du ca. kan spise om dagen, for at tabe dig eller holde din vægt.
Meget af det, som Keto virkelig kan bidrage med, er vægttab, men uden at man skal kæmpe så meget for at tabe kiloerne, som man ser at man skal, med andre kost- og vægttabsmetoder. Læs det hele her.
Vi har lavet en gratis og dansk app til Keto. Brug den til at finde Keto opskrifter, madplaner, eller individuelle Keto vægttabsforløb.

Den danske Keto podcast

Keto / LCHF - Best practise - Vægttab og sundhed

Om Keto

#6: Vaner, rutiner og mål for 2021, samt hvordan du når dem

Hovedemnet i podcasten er vaner og rutiner, og om hvordan, du opbygger gode rutiner, til at skabe et 2021, der lever op til det du ønsker. Vi viser dig hvordan du sætter gode mål, og hvordan du skaber forventninger der er realistiske, og hvordan du sikrer, at du lever op til det, og ikke skuffer dig selv.

Læs mere
Den danske Keto podcast er en dansk talende podcast, der går i dybden med alt Keto, lige fra vægttab, best practices, faste, kost, og motion.

Den dykker ned i faglige emner, og gør dem spiselige for alle, samt interviewer nøglepersoner, der er relevante inden for Keto, kost og sundhed.