Medlemsmenu

Vi brænder for at hjælpe dig..

Det reflekteres i alt hvad vi gør, uanset om det er fysiske produkter, madplaner, opskrifter, vægttabsforløb eller viden.

Vores synspunkt er moderne og nytænkende, og vi tager ikke et gammelt svar for gode varer, hvis evidensen i dag siger noget andet. Vi er nyskabende og drager selvstændige erfaringer ud fra den tilgængelige viden.

.. Og vi er på en mission

Vi er ved at opbygge et hold af intelligente, ambitiøse, selvstændige, sjove og passionerede mennesker, der ønsker at bidrage til at gøre verden et bedre sted igennem kost, ernæring, uddannelse og igennem tilgængelighed.

Om Ketolivs produkter

Vi lytter til dig

Du er den vigtigste i ligningen, og i alt hvad vi laver, er du i centrum. Du er den eneste der ved, hvad du har brug for, og der er derfor meget kort fra os til dig.

Vi ønsker at høre fra dig, så ofte så muligt. Fortæl os hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.  Du bestemmer vejen – vi lægger stenene.

Nøje udvalgte ingredienser

I alle vores beskæftigelser, er det vigtigste for os, at holde fast i de naturlige elementer, hvorfor vi forsøger, at holde os til de ting, naturen har skabt af sig selv.

Vi ønsker at bidrage

Vi ønsker at bidrage til innovation. Det gør vi ved at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig, uanset om du søger at spare tid og penge på madlavningen, eller om du har brug for hurtige snacks med et lavt indhold af kulhydrater.

Vi udvikler tekniske funktionaliteter, der frigør noget af besværet fra en normal og til tider besværlig livsstil. Vi lytter, og fokuserer vores kreativitet og energi til fordel for dig og mig.

Vi har skabt Ketoliv, fordi vi ønsker at sætte et præg på dagligdagen hos mennesker, der har ambitioner for at tænke selv, og vi har afsindigt høje standarder i de ting vi laver.

Vi opererer over flere felter, hvor vi prøver at bruge vores moderne og tekniske løsninger, til at gøre hverdagen nemmere hos folk, der følger en livsstil. Vores app indeholder opskrifter, madplaner og vejledning i at spise, og tilbyder nogle smarte løsninger, som automatisk udregning af indkøbsliste, ud fra de valgte opskrifter, samt levering af maden med Rema1000.

Derudover kan man selv lave madplaner i vores integrerede og intelligente app og system, og vi tilbyder derigennem udregning af madplaner, på baggrund af fx. madvarer du kan lide og ikke lide, samt din vægt.

Udover vores tekniske udformninger, er vi opstartet en produktion af fysiske fødevarer. Det er nyt for os, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre, hvilket naturligvis kan mærkes både hos dig og hos os.

Vi producerer produkterne selv, og i hånden, hvorfor vores omkostninger er høje, og vi bruger lang tid på det. Det er den eneste måde for os, at sikre, at vi følger vores egne standarder og retningslinjer.

Der er kort fra dig til mig, hvorfor jeg håber du kontakter os, hvis du har brug for hjælp, eller du oplever problemer. Vi er her.

Om vores kultur

Vi er nørdede, vi er selvstændige og vi er arbejdsomme. Vi har ❤️ på det rette sted. 

Et arbejde i Ketoliv kommer derfor med en række fordele..

Så meget fri som du har brug for

Valgfrit abonnement til mindfulness apps

En gratis kindle, og 2 bøger hver måneden

1.000,- kroner om måneden til sund kost

1.000,- kr om måneden til selvudvikling

250,- kroner til motion og fitness hver måned

Ubegrænsede Ketoliv produkter

En betydningsfuld del af noget større

Vil du være en del af Ketoliv?

Føler du, at du kan bidrage med at gøre Ketoliv bedre, større og federe end det allerede er, så send en uopfordret ansøgning til start@ketoliv.dk

Left Menu Icon