Medlemsmenu

Vores fokus er sundhed. Sundhed for alle.

Det reflekteres i alt hvad vi gør, uanset om det er fysiske produkter, madplaner, opskrifter, vægttabsforløb eller viden.

Vores synspunkt er moderne og nytænkende, og vi tager ikke et gammelt svar for gode varer, hvis evidensen i dag siger noget andet. Vi er nyskabende og drager selvstændige erfaringer ud fra den tilgængelige viden.

.. Og vi er på en mission

Vi er ved at opbygge et hold af intelligente, ambitiøse, selvstændige, sjove og passionerede mennesker, der ønsker at bidrage til at gøre verden et bedre sted igennem kost, ernæring, uddannelse og igennem tilgængelighed.

Om Ketolivs produkter

Vi lytter til dig

Du er den vigtigste i sundhedsligningen, og alt hvad vi laver, centrerer om dig. Du er den eneste der ved, hvad du har brug for, og der er derfor meget kort fra os til dig.

Vi ønsker at høre fra dig, så ofte så muligt. Fortæl os hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.  Du bestemmer vejen – vi lægger stenene.

Kun naturlige ingredienser

I alle Ketolivs beskæftigelser, er det vigtigste, at holde fast i det naturlige element. Vores naturlige stadie er sundhed, og i nogle af de ting, vi som mennesker har haft, er vi gået på kompromis med naturens høje kvalitet.

Alt hvad Ketoliv laver, er med det naturlige i fokus, og er uden gluten, sukker, kemikalier og tilsætningsstoffer

Biodynamisk og bæredygtigt

Vi mener, at alle hvad vi som menneske producerer, bør være i kontakt med naturen og kloden. Det er derfor vigtigt, at ethvert led i produktionsfaser, har stort fokus på bæredygtighed.

Vi ønsker at fremme biodynamisk landbrug, og bæredygtighed hvad angår animalsk landbrug. Vi ønsker derfor at fremme at al produktion er lokalt, frilands og økologisk, i tæt kontakt til naturen. Vi mener, at det er naturligt at spise kød, og at det er et vigtigt aspekt i en sund krop, men at vi ikke skal drive rovdrift på hverken dyr eller miljø.

Vi ønsker at bidrage

Vi ønsker at bidrage med innovation, inden for kost og sundhed. Det gør vi ved at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig, uanset om du søger sunde og ketovenlige hverdagsprodukter, eller du ønsker støtte i din nuværende hverdag.

Vi udvikler tekniske funktionaliteter, der frigør noget af besværet fra en sund og til tider besværlig livsstil. Vi lytter, og fokuserer vores kreativitet og energi til fordel for dig og mig.

“Vores erfaringer viser, at Keto virker bedre end nogen anden måde at spise på, når det kommer til vægttab, og det er svært ikke at lade dette overskygge alt andet. Men jeg føler ikke, at der er nok fokus på de sundhedsfremmende aspekter ved keto, som jeg har oplevet gang på gang. Keto er ikke bare en trendy måde at spise på. Faktisk har næsten hver femte dansker prædiabetes, og mere end halvdelen af alle over 55 år rammes af hjerte-kar-sygdomme. Det er ikke sådan tingene skal være, da jeg mener, vi er lavet til at være sunde, og derfor gør noget forkert som samfund. 

Derfor har jeg skabt Ketoliv, som gør en forskel for den enkelte, i sin mission på at blive sundere. Samtidigt, bruger jeg mine afsindigt høje standarder til at udvikle sundhedsfremmende produkter, initiativer og løsninger, der tilgodeseer den enkelt og gør Keto tilgængeligt for alle.

Om vores kultur

Vi er nørdede, vi er selvstændige og vi er arbejdsomme. Vi har ❤️ på det rette sted. Ketoliv understøtter en sund livsstil, både for kroppen og for sindet.

Et arbejde i Ketoliv kommer derfor med en række fordele..

Så meget fri som du har brug for

Valgfrit abonnement til mindfulness apps

En gratis kindle, og 2 bøger hver måneden

1.000,- kroner om måneden til sund kost

1.000,- kr om måneden til selvudvikling

250,- kroner til motion og fitness hver måned

Ubegrænsede Ketoliv produkter

En betydningsfuld del af noget større

Vil du være en del af Ketoliv?

Føler du, at du kan bidrage med at gøre Ketoliv bedre, større og federe end det allerede er, så send en uopfordret ansøgning til start@ketoliv.dk

Left Menu Icon