4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super god sammensætning
- Kalorielet og mætter ganske godt
- Giver et kick og smager super godt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne orientalske kylling i karry, er en ekstra god version af slagsen, der er super kalorierlet, og som mætter godt. Den er meget velsmagende i sin krydrede essence, og giver et kick. Den kombineres med broccoli, som blandes i selve retten, og fungerer rigtig godt.
Orientalsk kylling i karry med broccolibuketter
Bedøm denne ret
Ingredienser
Orientalsk kylling i karry
- 1 spsk tørret spidskommen
- 2 tsk stødt koriander
- 2 tsk stødt paprika
- 0,5 tsk cayennepeber
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk stødt karry
- 1 spsk olivenolie
- 350 gram kyllingebryst
- 1 spsk smør
- 2 stk hvidløgsfed
- 3 stilke forårsløg
- 400 gram kokosmælk
- 1 spsk ketchup
- 200 ml bouillon
Broccolibuketter
- 1 stk broccoli
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderiene i en skål sammen med olivenolie. Skær kylling i strimler og tilsæt til skålen. Bland det godt rundt.
- Tag en dyb pande, tilsæt smør og steg kylling i ca. 3 minutter.
- Pres hvidløgsfed til panden og steg lidt, hak forårsløg fint og steg med i 1-2 minutter. Tilsæt så kokosmælk og ketchup, sammen med din bouillon (bone broth). Steg i 10 minutters tid ved middel varme
- Skær broccoli i buketter imens. Tilsæt dem til retten, sæt et låg op, og steg dem i ca. 3-4 minutter, hvor du rører i det en gang imellem. Smag til med karry, salt og peber, og server eventuelt med lidt finthakket forårsløg på toppen inden spisetid.
Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.



