2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Velsmagende og smagfuld
  • God mulighed for variation
  • Til flere dage

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne ret er ganske hurtig, er velsmagende og kan varieres på mange måder, hvis man har mod på det. Den smager godt i sig selv, og kan spises med lidt tilbehør som blomkålsris. Den laves hurtigt i en gryde og bages i ovnen i den resterende tid. Retten smager dejligt og kan spises af alle, Keto eller ej.

Ovnbagt okseret med spinat og mozzarella

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid35 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 574.78kcal
Kulhydrater: 2.33g
Protein: 53.06g
Fedt: 38.41g
Fiber: 1.88g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 800 gram hakket oksekød
  • 1 stk rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 1 stk peberfrugter
  • 1 stk gulerødder
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • 400 gram hakkede tomater
  • 30 gram tomatpure
  • 500 ml ketoliv bone broth, kan undlades
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 200 gram mozzarella
  • 75 gram frisk spinat

Fremgangsmåde

  • Hak løget, og steg det i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt oksekødet, og lad det stege, til det er gennemstegt. Hak imens gulerod, peberfrugt og hvidløgsfed i mindre stykker.
  • Tilsæt oregano, paprika, chili, gulerødder, peberfrugt og hvidløgsfed, og steg det i 3-4 minutter mere.
  • Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og oksebouillon. Lad det stege lidt, imens du skærer mozzarellaen i skiver og hakker lidt persille.
  • Tænd ovnen på 200°.
  • Hæld retten over i et ovnfast fad. Tilsæt spinaten, og rør det stille og roligt ned i retten. Læg mozzarellaskiver på toppen af retten, og drys med lidt persille(gem noget til at drysse på toppen efter bagning).
  • Bag retten i ovnen i 25-30 minutter, og drys persille på toppen inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her