4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Udsøgt smag i Keto retten
  • Godt næringsindhold og fantastisk helhed i retten

Ulemper

  • Lidt mange ingredienser, dog går mange ingredienser igen
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Her får du en fantastisk ret, der er præcis som vi elsker de gode Keto retter. Den indeholder en hel masse grønt, og serveres med kylling, både som spyd og lidt kylling i selve retten. Den serveres med peanutbutter dressing, der har en lækker soja og lime smag. En fantastisk Keto ret, både til sommer og vinter. Prøv den og fortæl hvad du synes.

Pad thai keto aftensmad med kyllingespyd

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 628kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 53g
Fedt: 39g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Peanutbutter dressing til køl
  • 2 spsk peanutbutter store skefulde
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 stk lime
  • 1 spsk olivenolie
Pad thai
  • 100 gram kyllingebryst
  • 1 spsk kokosolie
  • 0,25 stk hvidkål
  • 1 stk rødløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk fiskesauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 125 gram bønnespirer
  • 1 stk lime
  • 2 stk æg
Kyllingespyd
  • 300 gram kyllingebryst
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Pad thai Keto
  • Start med at lave peanutdressingen og sætte den på køl. Bland peanutbutter, soja, olivenolie og saften fra en hel lime. Rør det godt rundt, smag til eventuelt med mere soja, og sæt på køl.
  • Skær 3/4-delen af kyllingen fra, da vi bruger dette til kyllingespyd, men synes at det er lækkert, at have lidt kylling i pad thaien. Skær så strimler af den sidste 1/4-del kylling og steg på en stor pande i lidt kokosolie. Imens det steger hakker vi grønsager.
  • Skær hvidkål fint, rødløg og forårsløg fint, og skær hvidløgsfed i strimler. TIlsæt mere kokosolie på panden og tilsæt så grøntsagerne. Steg det i et par minutter og tilsæt så fiskesauce, sojasauce, hvidvindseddike og bønnespirer. Pres også saften fra en hel lime på panden. Skub ingredienserne ud til siden og klæk 2 æg på panden. Lad dem stege i 10-20 sekunder, og bland så ingredienserne med æggemassen.
Kyllingespyd
  • Lav en pose og tilsæt soja, olivenolie og pres hvidløgsfed i. Skær kylling i skiver og sæt på et spyd. Steg det på en pande eller grill spydene. Server med din peanut sauce til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her